Have your say!

Mayflower are investing in our Early Years and
Support Centre play space. Our aim is to create a
community learning environment that both our
pupils and their families could use to aid pupil
development. Once completed, we hope that the
space will also be used to support the development
of our community based talents and interests

Mr. Sammels and our team invite you to offer an
opinion on which designs you would like us to
include as part of our co-constructed finished
project. Over the next week, please feel free to pop
into Reception to view the designs and feedback
your opinions.


A huge thank you to Mrs. Cox for working with community partners and raising £300 towards the project. The children will use the money to add any finishing and special touches that they feel excited about.

‘Together we can…create the finest learning spaces in Plymouth’.